1473330.jpg

Olimme tänä vuonna kolmatta kertaa esittelemässä mieskaveritoimintaa Venemessuilla. Kahden neliön esittelypaikkamme kautta kulki paljon ihmisiä, ja useat jäivät juttelemaa. Reilun viikon aikana 11 mieskaveria ja 5 Pienperheyhdistyksen työntekijää jakoivat yli neljälle tuhannelle messuvieraalle Mieskaveri-esitteen. Parin sadan ihmisen kanssa keskustelimme enemmänkin toiminnastamme. Standimme erityisenä vetonaulana toimi Maraboun tumma suklaa, joka helpotti keskusteluyhteyden luomista ihmisiin.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keskusteluissa ihmiset pääsääntöisesti suhtautuivat erittäin positiivisesti mieskaveritoimintaan. Monille ihmisille toimintamme oli jo ennestään tuttua, ja muutamat miehet harkitsivat osallistumista toimintaamme vakavasti.

Vaikka yli viikon messuilu on raskastakin, niin messuvieraiden kanssa keskustelu sekä muiden standilaisten reipas ja iloinen mieli tekivät tapahtumasta mukavan. Joka tapauksessa toiminnan näkyvyyden ja tunnetuksi tekemisen kannalta messuilla olemisemme oli tärkeää.

Messujen kautta meille avautui myös yhteistyömahdollisuuksia yrityksiin. Suunnitteilla on tänä keväänä mm. veneretki ja loppukesästä osallistuminen ongintatapahtumaan. Näistä lisää myöhemmin.